Karlstad Stadslopp

För att bygga vidare på friskvårdssatsningen som inleddes med frukostmötet den 6 december har föreningen anmält ett Eda-team till Karlstads Stadslopp den 8 juni. Nu är det dags att fylla laget med namn, både från näringslivet och kommunanställda. Föreningen ordnar gratis buss till Karlstad och bjuder dessutom på halva deltagaravgiften, som är 310 kr. Deltagandet kostar alltså bara 155 kr/person och resan är gratis. Ett bra tillfälle att ge friskvård till era anställda.

IF Göta har inför årets lopp skapat ett friskvådserbjudande, där företag och organisationer kan anmäla sina anställda och få lite förmåner på köpet:

• Ni får då motsvarande antal gratisplatser till var och en av tre föreläsningar om motion och träning under våren (se bilaga). De tre föreläsarna är en bergsbestigare, en dietist och en kvinnlig långdistanslöpare. Varje föreläsning kostar annars ca 300 kr.

• Vid tillräckligt många anmälda får vi även en egen föreläsning av Ulf Karlsson.

Om det blir över 40 deltagare från Eda (alltså inte bara från ett företag utan totalt) kommer både företagsträningarna och Ulf Karlssons föreläsning att kunna hållas i Eda om det finns lämpliga lokaler.

Distanserna är 10 km och 5 km i egen takt. Vi hoppas få med många från Eda, förra året var det bara 11 personer totalt härifrån.

Om ni har frågor eller vill anmäla er kan ni höra av er till Eda Näringslivs Jerry Olsson på tfn 0709-58 36 36 eller via e-post till jerry@backwater.se.