Nyhetsbrev Augusti 2015

Hej!

Här kommer Augusti nyhetsbrev med det senaste kring att skapa ännu bättre samverkan och näringslivsklimat här i Eda Kommun!

Aktuellt

Företagarseminarier

Tillsammans med Kommunen arrangerar vi under hösten en serie företagarseminarier baserat på ALMIs företagarskola.

Målgruppen är den som är på väg att start företag eller som varit igång ett tag och som vill vidareutveckla sitt företagande.

Syftet är bland annat att bredda de medverkandes kontaktnät, dela erfarenheter och information, och väcka tankar kring hur var och en kan komma vidare i sitt företagande.

Mer information och anmälan hittar ni här.

Frukostmöte om arbetsrätt, anställningsformer m.m.

Tillsammans med arbetsförmedlingen och Företagarna arrangerar vi ett frukostmöte om arbetsrätt, anställningsformer m.m. den 8 September kl 07:00 September på AB Hilmer Andersson. Mötet riktas till dig som har anställa, eller planerar att anställa, och som vill utöka ditt kontaktnät samtidigt som du äter en god frukost.

Anmäl er senast Fredagen den 4 September till Thomas Svensson:

Styrelsemöte

 • Den 4 Augusti hölls ytterligare ett styrelsemöte på Spinnhjulet i Skillingsfors. Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).
  • Sammanfattning:
   • Planering av marknadsföring m.m. av Företagar seminarier och frukostmöte.
   • Arbetet inför Näringslivsmässan som planeras till nästa vår kickades igång på allvar.
   • m.m.
 • Nästa möte kommer att hållas Tisdagen den 1 September kl 19.00 på AB Hilmer Andersson.

Kom ihåg att styrelsemötena är öppna för alla medlemmar, och ni är hjärtligt välkomna att komma dit och lyssna och föra fram era åsikter.

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

www.edanaringsliv.se