2020 april Nyhetsbrev

Hej!


Här kommer april nyhetsbrevet kring att skapa ännu bättre samverkan och på sikt ännu fler framgångsrika företag här i Eda Kommun post corona!

Aktuellt

Corona

Med anledning av coronaviruset och dess negativa påverkan på näringslivet erbjuder vi i samarbete med Eda kommun kostnadsfri rådgivning via Nyföretagarcentrum Arvika Eda. Se mer information via denna länk.

Region Värmland tillhandahåller via Verksamt Värmland även de en företagsjour dit man kan vända sig om man hamnat i akut kris. Läs mer här.

De generella råd vi kan ge, och som de flesta säkert redan arbetat med, är att se över sina kostnader, sätta sig in i och söka de stöd som är applicerbara på just ditt företag och försök att "övervintra" tills vändningen kommer. Om möjligt kan det ju även vara bra att försöka se över hur man eventuellt ska förändra/förbättra sitt företag för att kunna utnyttja vändningen så mycket som möjligt och eventuellt vara ännu bättre förberedd vid nästa eventuella kris.

Har ni ytterligare förslag på vad vi kan göra tillsammans för att på bred front hjälpa upp situationen är ni hjärtligt välkomna att höra er.

Hör även gärna av er till oss om ni behöver någon att bolla situationen med.

Våravslutning (utomhus)

Vi kommer att hålla traditionsenlig och familjevänlig våravslutning Onsdagen den 17 Juni vid Strandvallen i Häljeboda med grillning och paddling för föreningens medlemmar.

Ta chansen att prova på kajakpaddling i breda och mycket stabila kajaker.

Paddling pågår från ca kl 17.00, grillade hamburgare lite efter 18.00 och sen har vi ett kort möte ca 19.00 medans barnen har möjlighet att spela fotboll, bada m.m.

Anmäl er med vändande e-mail till info@edanaringsliv.com senast Söndagen den 14 Juni så att vi vet hur mycket mat och dryck vi behöver köpa in.

Årsmöte

    • Tisdagen den 7:e april hölls ett årsmöte som ett webbmöte. Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

För stark lokal utveckling!

www.edanaringsliv.se