2019 Maj Nyhetsbrev

Hej!

Här kommer Maj nyhetsbrevet kring att skapa ännu bättre samverkan och ännu fler framgångsrika företag här i Eda Kommun!

Vet du ytterligare någon som borde få det här nyhetsbrevet ber du denna att skicka ett e-mail till info@edanaringsliv.com och be om att bli tillagd på distributionslistan.

Aktuellt

Karlstad Stadslopp

Glöm inte anmäla er till vårt Eda-team på Karlstads Stadslopp den 8 juni. Det är hög tid att fylla laget med de som bara vill ta en 5 km promenad eller som vill gå "all in" och försöka sänka sitt personbästa på 10 km. Föreningen ordnar gratis buss till Karlstad och bjuder dessutom på halva deltagaravgiften som är på 310 kr. Deltagandet kostar alltså bara 155 kr/person. Vi står även för en buss denna dag. Ett mycket bra tillfälle att bjuda på friskvård för era anställda.

Anmäl er till Eda Näringslivs Jerry Olsson på tfn 0709-58 36 36 eller via e-post till jerry@backwater.se

Våravslutning

Vi kommer att hålla traditionsenlig och familjevänlig våravslutning Tisdagen den 18 Juni vid Strandvallen i Häljeboda med grillning och paddling för föreningens medlemmar.

Ta chansen att prova på kajakpaddling i breda och mycket stabila kajaker.

Paddling pågår från ca kl 17.00, grillade hamburgare lite efter 18.00 och sen har vi ett kort möte ca 19.00 medans barnen har möjlighet att spela fotboll, bada m.m.

Anmäl er med vändande e-mail till info@edanaringsliv.com eller ring Thomas på 0703431992 senast Fredagen den 14 Juni så att vi vet hur mycket mat och dryck vi behöver köpa in.

Eda Kalaset

Som vi tidigare nämnt kommer vi att medverka vid Eda Kalaset.

Hör gärna av er med vändande e-mail om ni vill medverka på det utställningsområde vi kommer att ha på torget och med idéer om vad ni kan tänkas visa/erbjuda.

De vi redan nu vet kommer att medverka är:

  • Arko Skog
  • Eda Glasbruk
  • Backwater Outdoor
  • Westra Wermland Sparbank
  • FC Bygg
  • ByggCompaniet

Vi räknar dock med att många fler kommer att ansluta.

Digitaliserings Workshops

Under hösten och nästa vår planerar vi att gräva djupare i digitalisering framförallt med fokus på näringsliv och företagande.

Har du idéer om vad just du skulle vilja veta mer om och diskutera så tveka inte att höra av dig till oss.

Styrelsemöte

    • Den 7 maj hölls ett styrelsemöte på Koppom Maskin. Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!


Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

För stark lokal utveckling!

www.edanaringsliv.se