2019 Januari Nyhetsbrev

Hej!

Och god fortsättning på det nya året!

Här kommer Januari nyhetsbrevet kring att skapa ännu bättre samverkan och ännu fler framgångsrika företag här i Eda Kommun!

Aktuellt

Arvika Eda Nyföretagarcentrum

Som ni kanske redan vet så erbjuder Arvika Eda Nyföretagarcentrum kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning till dig som funderar på att starta företag eller nyligen startat företag (varit igång i max 3 år).

Gå till Arvika Eda Nyföretagarcentrum för att läsa mer och boka tid.

Karlstad Stadslopp

Den 8 juni arrangeras Karlstad Stadslopp och vi tänkte fortsätta på hälsotemat från Frukostmötet den 6 december genom att försöka få med så många som möjligt från Eda Kommun att delta i loppet. Målet är att få ihop fler är 40 deltagare och på så sätt kvalificera oss för en föreläsning av Ulf Karlsson IF Göta som tränat bland annat Ann-Louise Skoglund och Sven Nylander.

Om allt går enligt plan kommer vi att stå för en buss till Karlstad denna dag så är ni intresserade av att hänga med är ni välkomna att höra av er till Eda Näringslivs Jerry Olsson på tfn 0709-58 36 36 eller via e-post till jerry@backwater.se.

Westra Wermlands Sparbanks Draknäste

Westra Wermlands Sparbank och Fryksdalens Sparbank satsar fem miljoner under fem år på bra lokala idéer. Har du en idé som kan utveckla Värmland kan du läsa mer och anmäla din idé här.

ALMI - Nya vägar till Pengarna

Almi arrangerar den 29 Januari en inspirerande eftermiddag med om olika finansieringsalternativ på Karlstad CCC. Man kommer även kunna lyssna till Niclas Bergman som lär oss navigera i teknikstormen.

Läs mera och anmäl här.

Arvika Innovation Park

Torsdagen den 24 Januari kl 15.00-17.00 invigs Arvika Innovation Park.

Om du är intresserad av att delta eller vill veta mer hittar du mera information här.

Styrelsemöte

    • Den 8 januari hölls ett styrelsemöte på Efficture. Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!


Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

För stark lokal utveckling!

www.edanaringsliv.se