2019 Augusti Nyhetsbrev

Hej!

Hoppas ni alla haft en trevlig sommar med möjlighet till återhämtning som förberedelse inför höstens möjlighet att utveckla våra lokala företag och företagsklimat.

Här kommer Augusti nyhetsbrevet kring att skapa ännu bättre samverkan och ännu fler framgångsrika företag!

Aktuellt

Planering

Vi håller som bäst på med planering av hösten och vinterns aktiviteter vilket bland annat inkluderar frukostmöte i slutet av September, digitaliseringsseminarie i November, julbord och näringslivsmiddag. Vi återkommer efterhand med mer exakt innehåll, plats och datum.

Positiva nyheter

Sommarluffen sände från Våffelkaféet i Skillingmark den 17 Augusti. Många positiva kommentarer om bygden och dess invånare.


Charlottenberg Shoppingcenter har återigen haft en mycket bra sommar försäljningsmässigt och även turismen verkar ha haft ett uppsving med många som semestrar på hemmaplan.

Ytterligare företag har etablerats längst Storgatan i Charlottenberg vilket vi tycker är mycket positivt.


Frukostseminarier om digitalisering

Som nämnts planerar vi att arrangera seminarier kring digitalisering framförallt med fokus på näringsliv och företagande. Planeringsmässigt siktar vi på en första träff endera 13 eller 14 November.

Tanken är att vi här först ska ha en intressant och inspirerande föreläsning med efterföljande stationer där man kan fördjupa sig i allt från bokföringssystem, leverantörsfakturahantering, marknadsföring, kommunens e-tjänster, bokningssystem, GDPR, betallösningar m.m.

Styrelsemöte

    • Den 13 Augusti hölls ett styrelsemöte på Spinnhjulet i Skillingmark Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!


Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

För stark lokal utveckling!

www.edanaringsliv.se