2019 April Nyhetsbrev

Hej!


Här kommer April nyhetsbrevet kring att skapa ännu bättre samverkan och ännu fler framgångsrika företag här i Eda Kommun!

Tack på förhand för att ni sprider detta internt inom era företag så att så många som möjligt har chansen att ta del av våra aktiviteter och erbjudanden.


Aktuellt

Nya medlemmar

Vi hälsar Sofias Massage For Body & Soul välkommen som nya medlem!

Årsstämma

Årsstämman hölls Tisdag 2 April kl 19.00 på Eda Glasbruk.

Protokollet hittar ni här.

Arbetsgrupps möte med Politiker och tjänstemän

Den 27 April hölls ett möte uppe på Kommunhuset tillsammans med Politiker och Tjänstemän. På mötet diskuterades resultatet från vår arbetsgrupp där man tagit fram en lista över problemområden enligt våra medlemsföretag.

Områden som identifierats som speciellt intressanta att jobba gemensamt med:

- Attityder och en positiv bild av Eda Kommun

- Plan och budget för marknadsföring

- Boendegrupp som syftar till att bl.a. få fram fler attraktiva tomter och boendealternativ

- Utbildning och rekrytering

Eda Kalaset

Vi håller som bäst på att planera vår medverkan på Eda Kalaset. Klart är att vi kommer att sponsra tillställning och även en buss från olika delar av kommunen denna dag.

Hör gärna av er om ni vill medverka på det utställningsområde vi kommer att ha och idéer om vad ni kan tänkas visa/erbjuda.

Karlstad Stadslopp

Glöm inte anmäla er till vårt Eda-team på Karlstads Stadslopp den 8 juni. Det är hög tid att fylla laget med de som bara vill ta en 5 km promenad eller som vill gå "all in" och försöka sänka sitt personbästa på 10 km. Föreningen ordnar gratis buss till Karlstad och bjuder dessutom på halva deltagaravgiften som är på 310 kr. Deltagandet kostar alltså bara 155 kr/person. Vi står även för en buss denna dag. Ett mycket bra tillfälle att bjuda på friskvård för era anställda.

Anmäl er till Eda Näringslivs Jerry Olsson på tfn 0709-58 36 36 eller via e-post till jerry@backwater.se


Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!


Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

För stark lokal utveckling!

www.edanaringsliv.se