2018 Maj Nyhetsbrev

Hej!

Här kommer Maj nyhetsbrevet kring att skapa ännu bättre samverkan och ännu fler framgångsrika företag här i Eda Kommun!

Aktuellt

Nya medlemmar

Vi hälsar Balkanboden och Eda Sockens Hembygdsförening välkomna till föreningen!

Arbetsgrupper

De arbetsgrupper som är under bildande kommer att ha en första träff för att diskutera problematiken kring näringslivsklimatet den 21 Maj. På efterföljande styrelsemöte kommer man sen att presentera det resultat som framkommit.

Eda Kalaset

Eda Kalaset kommer som tidigare nämnts att hållas den 2 Juni kl 11.00 - 15.00. Fokus kommer att vara på mat från hela världen och att äta och må gott. Vi kommer att bidra till detta både i form av pengar och en utställningsyta dit vi bjuder in våra medlemmar. Ytan kommer att vara precis bredvid Charlottagrillen. Vill ni anmäla er och ha en plats på det område vi förfogar över kontaktar ni Dan Säterman på e-mail: dan.saterman@hotmail.com eller tel: 0730385146.

Läs mer om Edakalaset här.

Våravslutning i Häljeboda

Vi arrangerar återigen en våravslutning vid Strandvallen i Häljeboda med grillning och paddling för föreningens medlemmar och familjer Onsdagen den 27 Juni kl 19.00.

Paddling pågår från ca kl 17.00.

Anmäl er gärna med vändande e-mail till info@edanaringsliv.com så att vi vet ungefär hur mycket mat och dryck vi behöver köpa in.

Uppföljning: Informationsmöte om trygghetsskapande åtgärder

Ett tips från de som var på detta informationsmöte är att börja använda den app som finns för säker och effektiv grannsamverkan och som rekommenderas av polisen och som heter Coyards.

Styrelsemöte

    • Den 8 Maj hölls ett styrelsemöte på ByggCompaniet. Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).
    • Nästa möte kommer att hållas Onsdagen den 27 Juni kl 19.00 vid Badplatsen i Häljeboda med möjlighet till att prova på Kajak paddling från kl 17.00.

Kom ihåg att styrelsemötena är öppna för alla medlemmar och ni är hjärtligt välkomna att komma dit och lyssna och föra fram era åsikter.

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

För stark lokal utveckling!

www.edanaringsliv.se