2017 Mars Nyhetsbrev

Hej!

Här kommer Mars nyhetsbrevet kring att skapa ännu bättre samverkan och näringslivsklimat här i Eda Kommun!

Aktuellt

Charlotta 2017 - 50 års jubileum

Som vi tidigare nämnt inbjuder Eda Näringslivsförening våra medlemmar att medverka på vår utställningsyta under Charlottadagen den 13 Maj kl 10.00 - 16.00.

Ytan kommer att vara precis nedanför Charlottagrillen och kommer att fyllas med företagare från kommunen, diverse aktiviteter och ett party-tält utifall vädret mot förmodan skulle kräva det.

Om möjligt skulle vi gärna se att även ert företag finns representerade, gärna med någon intressant aktivitet som lyfter fram ert företag och lockar folk.

Hoppas du ser detta som ett bra tillfälle att visa upp ditt företag, komma i kontakt med andra företagare och bara ha det lite allmänt trevligt.

Hör gärna av er om ni är intresserade till någon i styrelsen eller till info@edanaringsliv.com , men vi kommer även att ringa runt till våra medlemmar och se hur vi på bästa sätt kan visa upp just ditt företag och samtidigt nätverka med andra företagare.

Årsmöte

Årsmötet kommer att hållas Onsdagen den 5 April kl 19.00 på Lundsbergs bygdegård.

Det kommer att bjudas på smörgåstårta och kaffe.

Skogsutbildning

Under våren och hösten kommer det att arrangeras en kurs i hur man kan få ett lönsammare skogsbruk från planta till avverkning.

Preliminärt kommer första tillfället av första delen, som kommer att behandla föryngring och röjning, vara på kvällen den 16 Maj, andra kvällen den 23 Maj för att sen avslutas med en fält-dag efterföljande helg.

På hösten kommer sen ytterligare två kvällar att hållas med efterföljande fält-dag som kommer behandla gallring och slutavverkning.

Vi återkommer inom kort med ytterligare information.

Styrelsemöte

 • Den 7 Mars hölls ett styrelsemöte på ByggCompaniet. Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).
  • Sammanfattning:.
   • Fortsatt planering inför Charlotta
   • Planering av skogsutbildning
   • Årsmötet flyttas till den 5 April p.g.a. tillgängligheten av Lundsberg
   • Beslutades om att gå vidare med inköp av projektor
   • m.m.
 • Nästa möte kommer att hållas Onsdagen den 5 April kl 19.00 på Lundsbergs bygdegård.

Kom ihåg att styrelsemötena är öppna för alla medlemmar, och ni är hjärtligt välkomna att komma dit och lyssna och föra fram era åsikter.

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!

Med Vänliga Hälsningar

Styrelsen i Eda Näringslivsförening

För stark lokal utveckling!

www.edanaringsliv.se