NYHETSBREV‎ > ‎

Nyhetsbrev November 2015

Hej!

Här kommer November nyhetsbrev med det senaste kring att skapa ännu bättre samverkan och näringslivsklimat här i Eda Kommun!

Aktuellt
Avstämningsmöte med Svenskt Näringsliv
Den 1 December kl 19.00 hålls ett avstämningsmöte med Svenskt Näringsliv på AB Hilmer Andersson. Svenskt Näringsliv kommer där att gå igenom den senaste företagsklimats rankingen och kommunen kommer att ge en uppdatering kring det arbete de gör kring att stärka företagsklimatet. Alla är hjärtligt välkomna med sin anmälan till info@edanaringsliv.com eller till Thomas Svensson på tel 0703431992.

Seminarieträff om Upphandling, tillstånd och andra kommunkontakter
Som del av den seminarie serie vi arrangerar tillsammans med kommunen hålls en träff om Upphandling, tillstånd och andra kommunkontakter i morgon Onsdag den 11 November kl 18.30 på Kommunhuset i Charlottenberg. Hör av er till Stefan Johannesen påstefan.johannesen@eda.se eller tel 0571-28246 om ni vill delta.

Styrelsemöte
  • Den 3 November hölls ytterligare ett styrelsemöte på Efficture Consulting. Ni hittar hela protokollet här (Klickbar länk).
  • Nästa möte kommer att hållas Tisdagen den 1 December kl 19.00 på AB Hilmer Andersson.
Kom ihåg att styrelsemötena är öppna för alla medlemmar, och ni är hjärtligt välkomna att komma dit och lyssna och föra fram era åsikter.
Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller idéer på vad vi tillsammans kan göra för att förbättra Näringslivsklimatet här i Eda Kommun!
 
Med Vänliga Hälsningar
Styrelsen i Eda Näringslivsförening
För stark lokal utveckling!
www.edanaringsliv.se